Pedagang Web MT5

MT5 Web Trader

Pedagang Web MT5

Platform Web MetaTrader 5 membolehkan anda memulakan dagangan di pasaran Forex, bursa dan niaga hadapan daripada mana-mana pelayar dan sistem pengendalian, termasuk Windows, Mac dan Linux. Anda boleh mengakses set kaya fungsi yang tersedia dalam platform desktop Meta Trader 5 terus di web, yang bermaksud anda boleh menganalisis sebut harga kewangan dan berdagang tanpa memuat turun atau memasang sebarang aplikasi. Anda boleh mengakses akaun anda dan mula berdagang dengan hanya beberapa klik. Berdagang di platform Web adalah selamat, manakala sebarang maklumat yang dihantar disulitkan dengan selamat.
Jika pemasangan platform desktop atau aplikasi mudah alih tidak dapat dilakukan, Platform Web MetaTrader 5 menawarkan penyelesaian yang sempurna untuk setiap pedagang. Anda boleh meletakkan sebarang jenis pasaran dan pesanan belum selesai, mata wang dagangan, saham dan niaga hadapan dengan satu klik daripada carta atau Kedalaman Pasaran, serta melakukan analisis pasaran yang komprehensif menggunakan 30 penunjuk teknikal dan 24 objek grafik. Semua ciri ini kini boleh diakses pada bila-bila masa dan dari mana-mana pelayar web. Dengan Platform Web MetaTrader 5, anda hanya perlu mempunyai sambungan Internet!

Kelebihan Dagangan Web MetaTrader 5

Semua kelebihan perdagangan web kini tersedia untuk anda. Mula berdagang dari pelayar web anda sekarang!

Kami di sini untuk membantu anda!

Minta Panggilan Balik


TTM-Trust-logo
Thank you for visiting TTM Trust

I confirm that I am interested in visiting this website, having received no prior solicitation or any non-permitted direct marketing activity in my country of residence, which is outside of the EU.

Yes